Botiga per mascotes a Sant Fruitós de Bages

Montse Sala, botiga per mascotes a Sant Fruitós de Bages, Barcelona

A la botiga per a mascotes a Sant Fruitós de Bages tenim tot el necessari per a la cura dels teus millors amics.

botiga per mascotes Sant Fruitós de BagesA Montse Sala sabem que quan entren a casa, els animals de companyia es converteixen en un més de la família, per això a la nostra botiga per mascotes a Sant Fruitós de Bages posem al teu abast tot el que necessites per cuidar-los com es mereixen i fer que gaudeixin del dia a dia. Si tens un gos, un gat, un conill d´Índies o un peix, vine a conèixer-nos i descobreix tot el que podem oferir-te. Primeres marques a preus sense competència.

Al nostre departament d'alimentació t'esperen els millors pinsos del mercat, amb gammes adaptades per les necessitats específiques de cada animal, en funció de la seva espècie, raça, edat o estat de salut. Així mateix disposem de menjar humit i de snacks i llaminadures per premiar als teus millors amics. Treballem amb Affinity Advance, Beaphar, Catisfactions, Pedigree o Royal Canin. Pel benestar i la salut de les teves mascotes, digues què necessites i deixa'ns aconsellar-te sobre els productes més adequats per cada cas.

A la nostra botiga per mascotes a Sant Fruitós de Bages també trobaràs tot tipus d'accessoris, complements i articles per la cura de petits animals de companyia. A Montse Sala disposem d'un variat catàleg de corretges, collarets, arnesos, pintes, antiparasitaris, joguines, transportins, filtres per aquaris... A què esperes per descobrir-ho?

Montse Sala

  Ctra. de Vic, 62,
Sant Fruitós de Bages, 08272, (Barcelona)

  93 876 08 67

Ubicaciò