Floristeria a Sant Fruitós de Bages

Montse Sala, floristeria a Sant Fruitós de Bages, Barcelona

A la nostra floristeria a Sant Fruitós de Bages som especialistes a despertar somriures, perquè les flors són el millor regal.

floristeria Sant Fruitós de BagesAniversaris, peticions de mà, noces... Les flors són el detall perfecte per fer encara més especials les dates assenyalades del calendari, perquè gràcies a elles és possible expressar tot tipus de sentiments sense dir una sola paraula. Són perfectes per un "t´estimo", per un "gràcies" o per un "sempre al teu costat". Si vols encertar amb el teu regal, digues-ho amb flors; a Montse Sala t'ajudem a aconseguir-ho des de fa ja tres dècades.

A la nostra floristeria a Sant Fruitós de Bages posem al teu abast la varietat més gran de flors naturals i plantes, en forma de rams, bouquets o centres. Tenim centenars d'idees per sorprendre't. Les composicions que realitzem són d'allò més exclusives i sempre personalitzades, perquè ens agrada que cada creació que surt de les nostres mans sigui tan especial com el són els nostres clients. Si et cases, si vols fer un regal a la teva noia o agrair el seu afecte a la teva mare, vine a Montse Sala.

Pots acostar-te personalment a la nostra floristeria a Sant Fruitós de Bages o fer la teva comanda per telèfon al 93 876 08 67, de forma fàcil i còmoda. Disposem d'un pràctic servei d'enviaments nacionals i internacionals, amb el qual podràs fer arribar les teves flors allà on vulguis. Pels enviaments fora d'Espanya et recomanem que facis la teva comanda amb suficient antelació, amb l'objectiu que les flors arribin a la data desitjada. Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres.

 

Montse Sala

  Ctra. de Vic, 62,
Sant Fruitós de Bages, 08272, (Barcelona)

  93 876 08 67

Ubicaciò